All rivers run towards the Sea... but the sea Is never full

All rivers run towards the Sea... but the sea Is never full
All rivers run towards the Sea... but the sea Is never full

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Jouluja

Hyvää joulua kaikille! :)

Joulu on kiva juhla. Yhdessäoloa läheisten kanssa, hyvää ruokaa ja hiljentymistä arjen kiireiltä. On myös mukavaa kun saa lahjoja, varsinkin kun lahjat yleensä ovat kalastusaiheisia :)

Tänä vuonna sain loistavaa luettavaa  ja viihdyttävää katseltavaa. Pakko kyllä sanoa, että kys. elokuva oli pirun viihdyttävä. Taltioitu kuvamateriaali on visuaalisesti erittäin kaunista katsottavaa, maisemat kerrassaan loistavia ja tunnelma leffassa muutenkin kohdillaan.

Ostin itselleni "joululahjaksi" jo aiemmin pelastautumispuvun. Mallia kuiva välipuku, tarkemmin sanottuna Ursuit MPS 5113. Olen jo pitkään harkinnut jonkin näköisen pelastautumispukineen hankintaan ja tosiaan tuli ostettua tuo MPS. Puku on siis päälimmäisen vaatekerraston alle puettava. Käytännössä siis puvun alle ladataan sään mukaan lämmintä vaatetta ja päälimmäiseksi kuorivaatteet. Kuivaa ja turvallista.

Tuli tilattua muutamia Isluren valmistamia Tuikkareita testiin. Rumiahan nuo ovat, mutta jos uinti on yhtään kuvaillun mukaista niin varmasti tulevat saamaan peliaikaa kuhan vetohommissa. Toi vaapun haku on itellä ainakin ollut se tekijä, mikä on erottanut jyvät akanoista. Johonkin vaappuihin vaan pystyy paremmin sen hakevuuden luomaan. Merimetsot ovat suhteellisen hyviä viritettäviä ja ne kyllä ovatkin omia suosikkeja kuhan vetouistelussa. Antaneet vuodesta toiseen hyvin kalaa ja jotenkin vedän kuhaa mielummin käsityönä tehdyillä vaapuilla kuin muovisilla kiinan ihmeillä. Katsotaan miten ensi kesänä käy. Ihan varma olen, että nuo Tuikkarit ovat toimivia kapistuksia, mutta eihän niihin kyllä mitenkään saa samanlaista hohdokkuutta kuin käsityönä tehdyissä vaapuissa on.

Vene on jo nostettu, vaikka olisi hyvin voinut pitää koko joulukuun... Ei kai muuta ku jäiden tuloa odottamaan, kai sitä pilkillä on pakko ainakin se yks kerta käydä. :)


Näin voi sit oikeesti käydä Tommi. Varsinkin sulle :)

2 kommenttia:

  1. Ainakin lähdetään tyylillä jos sen aika tulee. Siinähän parantelet sitten saalisennätyksiä... ;)

    VastaaPoista
  2. Me voidaan koittaa tuota avomerellä joku kerta ja käyttää Tommia syöttinä! :D

    VastaaPoista