All rivers run towards the Sea... but the sea Is never full

All rivers run towards the Sea... but the sea Is never full
All rivers run towards the Sea... but the sea Is never full

tiistai 7. elokuuta 2012

Paljon on vettä virrannut viimeisestä päivityksestä

Näin se vain on. Eipä ole ollut hirveästi mitä kirjoittaa, tokihan sitä kalassa on tullut kuljettua ja saalistakin saatua, mutta mutta... On vaan ollut mukamas niin paljon muuta, ettei ole ehtinyt kirjoittaa. Vaikka eihän se näin tietenkään todellisuudessa ole. Tekosyitä on aina helppoa keksiä peittelemään omaa saamattomuuttaan.

Kesä on ollut suoraan sanottuna ilmojen puolesta ihan perseestä, mutta kalaa on ainakin meressä ollut liikkeellä aika ajoin jopa hyvin. Keväinen kuhan jigikalastus oli todella tehokasta aina juhannukselle asti ja sen jälkeen ahven on ollut pääasiallinen kohde.  Välillä tullut saalista ja välillä ei, sellaistahan se kalastus tuppaa olemaan.

Jigejä tullut valettua itse jonkin verran ja niillä on jopa kalaa noussut. Viikonloppuna tuli tehtyä tätä värimaailmaa ja ylipäätään tähän väriin on kova luotto syksyn edetessä. Näihin jos ei kuhia napsu, niin ei mihinkään. ;)



















Tuli löydettyä mitä mainioin paikka venepaikan lähettyviltä, siellä voi mm. paistaa miesvihanneksia ja miettiä päivän sotasuunnitelmia rauhassa. Joskus kun kalastus alkaa tökkimään, niin on paikallaan pitää kunnon evästauko niin jaksaa taas keskittyä itse kalastamiseen.



















Kireitä siimoja syksyn kalavesille, nyt se paras aika on taas käsillä! Nautitaan nyt vielä näistä hetkistä, kun kohta koittaa taas pitkä ja synkkä talvi.

2 kommenttia:

  1. Kireitä sinne länteenkin päin sulle,kohta tosiaan alkaa hauestajan kulta-aika,tuskin malttaa odottaa.


    t:djuza

    VastaaPoista
  2. Jigisi näyttävät teurastetun Barbien jaloilta. :D Huomenna katsotaan onko niistä mihinkään! ;)

    VastaaPoista